products

Mes van de hoge Prestaties het Industriële Lucht voor Pomp 30cm van de Turbinelucht Lengte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Air Power
Certificering: CE
Modelnummer: 30CM het Mes van de Lengtelucht
Min. bestelaantal: 1 pc
Verpakking Details: tegen de orde
Levertijd: binnen 8 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50 PCs /dag
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

samengeperste luchtmes

,

industrieel elektrisch mes


Productomschrijving

 

 

Mes van de hoge Prestaties het Industriële Lucht voor Pomp 30cm van de Turbinelucht Lengte

 

 

 

Wat is een luchtmes?

 

Een luchtmes is een metaalbuis met een inham voor de verbinding van een luchtbron toestaan, en een lange, ononderbroken spleet om een hoge snelheid en een hoge stroom van de effectlucht te verstrekken. Hoewel zij vele verschillende toepassingen hebben, verwijdert het gemeenschappelijke gebruik stof, industriële die puin en vloeistoffen typisch na een was, spoelings of product vullende verrichting wordt gevonden.

Mes van de hoge Prestaties het Industriële Lucht voor Pomp 30cm van de Turbinelucht Lengte 0De luchtmessen nemen een ontwerp van de scheurdaling op om de interne onstuimigheid van lucht te minimaliseren die het mes ingaan terwijl het ontwerpen van het op een hoogst gecontroleerde manier door de lossing. Aangezien de lucht het mes ingaat, minimaliseert het gebrek aan scherpe randen binnen het mes drukverlies en onstuimigheid terwijl de lucht zich langs de muren beweegt en bij de lossing geconcentreerd.

Dit leidt tot een laminaire snelheid van de stroomuitgang die veel kan verder ontwerpen alvorens te verdrijven en minder opwinding van de omringende lucht veroorzaakt. De lucht beïnvloedt dan het doel van de toepassing en kan water en puin, evenals thermische overdrachttoepassingen weg snel scheren.

 

 

Wat is ons voordeel?

 

1). Airknife die wij veroorzaken is het staal van SUS304 Stainess verzekert meer sterker, meer precesion.

2). De breedte en de Lengte zijn regelbaar. Het minimum van breedte is 0.1mm, is langste legth bereik aan 6 meters.

3). Keur Geavanceerd technisch goed toelaten goedkeuren met geavanceerd technisch verzekeren precisiebereik min of meer aan 3%

4). Diverse Toepassingen: Wijd gebruikt voor pompen en compressoren

5). De hoge druk weerstaat rond 5 Kgf/cm2, Weerstand Op hoge temperatuur rond 500 graad, kan direct aan Hete Producentenmachine worden verbonden, gaat Diverse Inhamrichting, de Lucht van de kant van het Luchtmes of de voorzijde of de achterkant.

 

 

Wat is de Grootte en de Afmeting?

 

Wij kunnen de Lengte van het Luchtmes veroorzaken uitstrekken ons van 10cm tot 6 m, voor aangepaste grootte, pls laat vriendelijk onze verkoopmensen het weten, zullen wij de beste oplossing voor uw toepassingen verstrekken.

Contactgegevens
cathy